ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στηρίζουμε όλοι! Πάμε να απογειώσουμε το PAO ALIVE!

Το PAO ALIVE τις τελευταίες μέρες έχει... πάρει φωτιά και καλούμαστε όλοι να το απογειώσουμε και να βοηθήσουμε τα μέγιστα για την Παναθηναϊκή διάσωση.

Στηρίζουμε όλοι! Πάμε να απογειώσουμε το PAO ALIVE! | panathinaikos24.gr

Το PAO ALIVE τις τελευταίες μέρες έχει… πάρει φωτιά και καλούμαστε όλοι να το απογειώσουμε και να βοηθήσουμε τα μέγιστα για την Παναθηναϊκή διάσωση.

Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα
Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα 516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως σας γράψαμε και πριν από λίγο, το τελευταίο διήμερο οι μεγάλες καταθέσεις έχουν αυξήσει το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή πάνω από τις 610.000 ευρώ. Πλέον, ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι το πρώτο εκατομμύριο ευρώ. Μένει, φυσικά, να φανεί αν αργότερα, όταν και θα πέσουν οι υπογραφές για τον Βοτανικό, οι επιφανείς Παναθηναϊκοί και οι έχοντες συνεισφέρουν με μεγαλύτερα ποσά.

Τώρα, είναι η δική μας ώρα! Πάμε να απογειώσουμε το PAO ALIVE, πάμε να δώσουμε ό, τι μπορούμε για τη μοναδική ελπίδα για την αναγέννηση του Συλλόγου σε κάθε επίπεδο, πάμε να στείλουμε μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι ο κόσμος του “τριφυλλιού” μπορεί να αποτελέσει βασικό “αιμοδότη” της αγαπημένης μας ομάδας!

Ο, τι έχει ο καθένας το καταθέτει. Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται. Κανείς δεν περισσεύει!

Κάνε την κατάθεσή σου εδώ

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close