ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Flashback: Παναθηναϊκός παντού, ακόμη και on stage! (vids & pic)

Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι παντού. Ακόμη και σε συναυλίες.

Flashback: Παναθηναϊκός παντού, ακόμη και on stage! (vids & pic)

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της παραλίας, των διακοπών και φυσικά των live. Η καλύτερη περίοδος για όσους αγαπούν τη μουσική, καθώς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, υπάρχουν εκατοντάδες event για όλα τα γούστα, είτε σε στάδια, είτε στο ύπαιθρο. Και ένας από τους καλύτερους performer των τελευταίων ετών, είναι, κατά κοινή ομολογία ο Manu Chao, ο οποίος έχει ξεσηκώσει αρκετές φορές την Ευρώπη και τον κόσμο με τις δημιουργίες του. Ο Γαλλοισπανός καλλιτέχνης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Αθηνών, εκτός από εξαιρετικά τραγούδια διαθέτει και ένα άλλο μεγάλο “συν”. Τη συμπάθειά του στον Παναθηναϊκό. Κάτι που φαίνεται από ορισμένα βίντεο – ντοκουμέντα που κυκλοφορούν στο Youtube. Στο πρώτο, ο γνωστός καλλιτέχνης εμφανίζεται με κασκόλ του τριφυλλιού δεμένο στο κεφάλι του, σε Private Concert από το 2007.

Ο Παναθηναϊκός φιγουράρει και σε ακόμη ένα βίντεο του Manu Chao, το οποίο αναρτήθηκε στο Youtube το 2011, από LIVE κάπου στο εξωτερικό. Την ώρα που o καλλιτέχνης ερμηνεύει το γνωστό τραγούδι για τον Ντιέγκο Μαραντόνα “La vida tombola”, βλέπουμε τον κιθαρίστα στα δεξιά του να δίνει ρέστα φορώντας τη μπλούζα της ομάδας. Όπως σημειώνει μάλιστα και ο τίτλος του βίντεο “Παντού υπάρχει ένας Παναθηναϊκός”. Κι άδικο δεν έχει.

Φυσικά, πλην του Manu Chao και της μπάντας του, υπάρχει και ένα ντοκουμέντο που θα αρέσει αρκετά στους φίλους της metal. Στην παρακάτω φωτογραφία, βλέπουμε τον ντράμερ των Sepultura, Igor Cavalera να κάνει χαμό φορώντας τη μπλούζα του Παναθηναϊκού. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2005, στο live της μπάντας στο Rodon.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ