ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντομινίκ: «Θα το ήθελα, αλλά δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμα»

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς τοποθετήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έρχεται στην Αθήνα για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Ντομινίκ: «Θα το ήθελα, αλλά δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμα»

Ξεκάθαρος ήταν ο Ντομινίκ Γουίλκινς αναφορικά με ενδεχόμενη παρουσία του στο τουρνουά για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες μετά το τιτίβισμα του παλαίμαχου άσου, αλλά και τα tweets ανάμεσα στον ίδιο και τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός ξεκαθάρισε στον ΣΠΟΡ FM ότι δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση για να δώσει το «παρών» στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Παρ’ όλα αυτά, ο «Human Highlight Film», που πέρασε από το «τριφύλλι» το 1995-96, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ ξανά στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ. Όμως, πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμα. Θα ήταν πολύ όμορφο να έρθω στην Ελλάδα, αλλά δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι», ήταν τα λόγια του σπουδαίου Ντομινίκ Γουίλκινς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.618 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.