ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει και για Βόρμγκουρ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Τζακ Ρόντγουελ, αλλα θα κάνει κίνηση και για τον Βίτο Βόρμγκουρ.

Πάει και για Βόρμγκουρ ο Παναθηναϊκός

Πολλές είναι οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Τζακ Ρόντγουελ στον Παναθηναϊκό, με την υπόθεση να έχει μπει στην τελική ευθεία και να ολοκληρώνεται ίσως και εντός του Σαββατοκύριακου. Εφόσον ο Παναθηναϊκός κλείσει τον Ρόντγουελ, τότε δεν θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ μπακ, καθώς ο Άγγλος μπορεί να αγωνιστεί και σε αυτή τη θέση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη LiveSport, κίνηση για σέντερ μπακ θα γίνει και έχει τοποθετηθεί στα… προσεχώς, δηλαδή στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Ο Βίτο Βόρμγκουρ, ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα, απέρριψε τη νέα πρόταση της ομάδας του, της Μπραν, για ανανέωση του συμβολαίου του. Κίνηση η οποία μπορεί να εμπεριέχει… εμπλοκή του Παναθηναϊκού, με τα σενάρια να αναφέρουν ότι έχει ήδη επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει ήδη σε διαδικασίες να κλείσει τον 30χρονο αμυντικό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα, όταν και θα μείνει ελεύθερος από τη Μπραν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 3.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.