ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ σε Γαλλία και Ολλανδία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ σε Γαλλία και Ολλανδία!

Παρασκευή σήμερα (16/08) και το κουπόνι είναι… ό,τι πρέπει για «ζέσταμα» πριν το Σ/Κ. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Τέσσερα παιχνίδια θα μας απασχολήσουν σήμερα στοιχηματικά. Όλο και περισσότερες εγχώριες διοργανώσεις μπαίνουν στη δράση, και οι επιλογές αυξάνονται. Τα προγνωστικά μας προέρχονται από Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία και Γερμανία. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betrebels. Ας περάσουμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Σκοράρουν στη Γαλλία

Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας μπαίνει σήμερα στην τέταρτη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Νανσί υποδέχεται τη Λε Μαν. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς από βαθμολογικής άποψης. Αμφότερες οι ομάδες, δεν έχουν πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Η Νανσί δεν έχει βρει ακόμα την πρώτη της νίκη. Για την ακρίβεια, μετράει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τη Λοριάν, εντός έδρας. Επιθετικά βρίσκει λύσεις, αλλά οι αμυντικές της αδυναμίες της στερούν τη δυνατότητα να πάρει νίκες. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με 0-1 την Καέν για το Λιγκ Καπ.

Από την άλλη, η Λε Μαν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει χάσει και τα τρία πρώτα ματς στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα. Στην επίθεση, δεν παίζει άσχημα. Πάντως, στο Λιγκ Καπ πήρε τη νίκη με 1-2 επί της Λοριάν. Έτσι, έδειξε ότι μπορεί να επανέλθει!

Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι η αφέλειά τους στην άμυνα. Όπως φυσικά, και η ανάγκη για τους βαθμούς. Προέρχονται από νίκες στο Λιγκ Καπ και θα ψάξουν το «τρίποντο» και απόψε. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Με τις επιθέσεις Φίτεσε και Τσβόλε

Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας τώρα, η Φίτεσε φιλοξενεί σήμερα την Τσβόλε. Είναι το ματς που ανοίγει την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να είναι σε καλύτερο μομέντουμ από τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, όλα θα κριθούν στο χορτάρι.

Η Φίτεσε έχει ξεκινήσει δυνατά τις υποχρεώσεις της στην Eredivisie. Αρχικά, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Άγιαξ. Έπειτα, πέρασε εύκολα με 0-2 από την έδρα της Βίλεμ. Είναι ομάδα με καλές βάσεις και σήμερα πάει για την πρώτη νίκη στην έδρα της. Έχει δείξει πράγματα επιθετικά, και καλύπτει τις όποιες αμυντικές της αδυναμίες.

Απεναντίας, η Τσβόλε μετράει ήδη δύο ήττες. Θέλει λοιπόν, να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση. Έχει ηττηθεί από Βίλεμ και Ουτρέχτη με το ίδιο σκορ (3-1). Τα αμυντικά της θέματα δεν κρύβονται και είναι σοβαρά. Όμως, μπορεί να παλέψει για κάτι θετικό, αφού μπροστά δεν είναι κακή.

Φαντάζει πολύ δύσκολο η Τσβόλε να κρατήσει το μηδέν, απόψε στο Άρνεμ. Όμως, θα παλέψει σκληρά για να πάρει αποτέλεσμα και μπορεί να βρει γκολ. Το ματς προμηνύεται ωραίο και το Goal/Goal στο 1.80 αποτελεί αξιόλογη επιλογή.

Δεν ρισκάρουν στην Τσάμπιονσιπ

Στην τρίτη της αγωνιστική βρίσκεται και η Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Σήμερα λοιπόν, η Χάντερσφιλντ παίζει στην έδρα της με τη Φούλαμ. Είναι δύο ομάδες που πέρσι αγωνίζονταν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Χάντερσφιλντ δεν έχει κάνει καλή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει χάσει από την Ντέρμπι και έφερε ισοπαλία με την ΚΠΡ. Στο Λιγκ Καπ, έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από τη Λίνκολν και αποκλείστηκε. Δεν είναι καλά επιθετικά, θα προσπαθήσει να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και να διεκδικήσει τη νίκη.

Η Φούλαμ με τη σειρά της, πήρε την πρώτη της νίκη στην Τσάμπιονσιπ χάρη στο 2-0 επί της Μπλάκμπερν. Βέβαια, και αυτή δεν έχει ενθουσιάσει με την εικόνα της. Στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα από τη Μπάρνσλεϊ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βρει αυτοματισμούς και δυσκολεύονται στο κομμάτι της παραγωγικότητας.

Γενικά, το ματς προβλέπεται «κλειστό» και από τις δύο πλευρές. Αυτό δείχνει και η πρόσφατη παράδοση. Πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια μεταξύ της Χάντερσφιλντ και της Φούλαμ είχαν δύο γκολ και κάτω. Αυτό βλέπουμε και σήμερα, και ποντάρουμε στο Under 2.5 σε απόδοση 1.90.

Ανώτερο το Αμβούργο

Το πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας μπαίνει σήμερα στην τρίτη «στροφή» του. Η αναμέτρηση που κάνει ποδαρικό σε αυτήν την αγωνιστική είναι αυτή του Αμβούργου με τη Μπόχουμ. Το ματς έχει φαβορί, και αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους.

Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε το Αμβούργο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ξεχωρίζει φυσικά, η μεγάλη του νίκη με 0-4 επί της Νυρεμβέργης. Στο κύπελλο απέκλεισε δύσκολα την Τσέμνιτσερ, στη διαδικασία των πέναλτι. Μεγάλος στόχος είναι η άνοδος και είναι υποχρέωση οι νίκες σε ματς όπως το σημερινό. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι και θέλουν να το αποδείξουν.

Η Μπόχουμ πληγώνεται από τα κενά στην άμυνά της, στο ξεκίνημα της σεζόν. Έχει δεχτεί έξι γκολ σε δύο αγώνες πρωταθλήματος, όπου έχει μια ήττα και μια ισοπαλία. Ακόμα και στο κύπελλο, δέχτηκε δύο γκολ από τη Μπάουναταλ, αλλά κέρδισε με 3-2. Έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντισταθεί.

Με τη βοήθεια του κόσμου του, το Αμβούργο έχει όλα τα φόντα για μια εμφατική νίκη. Είναι ανώτερο σύνολο και θεωρούμε θα επικρατήσει. Επιλέγουμε λοιπόν, το Αμβούργο -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν το Αμβούργο κερδίσει με ένα γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE