ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Υπομονή, όταν επιστρέψει ο Παναθηναϊκός θα είναι αλλιώς…

Η Ευρώπη θέλει τον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός την Ευρώπη. Υπομονή, ο πιο επιτυχημένος ελληνικός σύλλογος θα επιστρέψει στα γνωστά λημέρια.

Υπομονή, όταν επιστρέψει ο Παναθηναϊκός θα είναι αλλιώς…

Η Ευρώπη θέλει τον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός την Ευρώπη. Υπομονή, ο πιο επιτυχημένος ελληνικός σύλλογος θα επιστρέψει στα γνωστά λημέρια.

Η πτώση της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές θέσεις και το γεγονός ότι οι ελληνικές ομάδες παλεύουν για άνοδο τουλάχιστον στη 15η θέση για να γλιτώσουμε ως ποδόσφαιρο τα χειρότερα, μαρτυρούν τη μεγάλη κατάντια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ολοένα και απαξιώνεται, ολοένα και υποβιβάζεται. Αποτέλεσμα αυτού, η Ελλάδα να βρίσκεται στη 16η θέση με 23.500 βαθμούς, κυνηγώντας στη 15η την Κύπρο, η οποία έχει 24.875 βαθμούς.

Ο μεγάλος στόχος, αλλά όχι και εύκολος είναι να ξεπεράσουμε την Κύπρο. Προκειμένου να μη χάσουμε από τη σεζόν 2021/22 μια θέση και να έχουμε ομάδες στο Europa League.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να τα δούμε λίγο συνοπτικά.

Τι σημαίνει η κάθε θέση για τη σεζόν 2021/22

Η 15η θέση

Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο τρίτος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Ο τέταρτος και ο πέμπτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League 2

Η 16η και η 17η θέση

Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League 2

Δεν θα έχουμε πέμπτη ομάδα στην Ευρώπη και δεν θα έχουμε ομάδα και στο Europa League

Αποτελεί, λοιπόν, κοινή συνείδηση το γεγονός ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι, επίσης, αναμφίβολο ότι ένας από τους λόγους της ευρωπαϊκής πτώσης είναι τα όσα περνάει ο Παναθηναϊκός. Η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη είναι απούσα από τα «σαλόνια», λόγω της διοικητικής ανυπαρξίας, των οικονομικών προβλημάτων και της γνωστής τιμωρίας. Να θυμίσουμε ότι στην καλύτερη περίπτωση, το «τριφύλλι» θα παίξει ξανά στην Ευρώπη τη σεζόν 2021/22, μετά και τον τριετή αποκλεισμό που της έχει επιβληθεί (σ.σ σε διάστημα τριετίας, όποια χρονιά πάρει η ομάδα ευρωπαϊκό εισιτήριο, σβήνει την ποινή την επόμενη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ούτε του χρόνου μπορεί η ομάδα να παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα).

Υπομονή. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Παναθηναϊκός σύντομα θα αφήσει πίσω του τις δύσκολες μέρες και θα επιστρέψει στην… αγαπημένη του συνήθεια. Θα επιστρέψει στην Ευρώπη, όχι απλώς για τη συμμετοχή, αλλά για σημαντικά πράγματα, αντάξια του ονόματους του συλλόγου. Είτε σβήνοντας τα χρέη, είτε προχωρώντας με το PAO ALIVE (ακόμη καλύτερα), το «τριφύλλι» θα ανθίσει ξανά. Και τότε οι Τετάρτες και οι Πέμπτες θα είναι ξανά δοξασμένες μέρες για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.