ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινάλε στα φιλικά, τελική πρόβα για τα επίσημα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (20:30) στην τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Φινάλε στα φιλικά, τελική πρόβα για τα επίσημα

Ένας μήνας (και κάτι ημέρες) προετοιμασίας ολοκληρώνονται απόψε, με την πράσινη πρόβα τζενεράλε στο ΟΑΚΑ και την Ξάνθη ως αντίπαλο. Έπειτα από ένα δεκαπενθήμερο γεμάτο σκληρή δουλειά και δυνατά φιλικά στην Ολλανδία, αλλά και ένα σετ με εξίσου δυνατά τεστ στην Τουρκία, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την περίοδο προετοιμασίας ενώπιον του κοινού του, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τον Γιάννη Μπουζούκη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες που μπήκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Διούδης, Κότσαρης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Αποστολάκης, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα, Βέργος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Ζαχίντ, Νούνες και Μολό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.