ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάθε ασίστ και… μαγεία ο Καλάθης, ορεξάτος ο Παπαπέτρου

Ο "έλεγχος" των πράσινων παικτών της Εθνικής από το χθεσινό ματς με την Ιταλία.

Κάθε ασίστ και... μαγεία ο Καλάθης, ορεξάτος ο Παπαπέτρου

Η Εθνική μας έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο Τουρνουά Ακρόπολις, επικρατώντας με 83-63 της Ιταλίας, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ξανά η αιχμή του δόρατος. Πολλές από τις φάσεις που μετατράπηκαν σε καλάθια από τον Γιάννη, δημιουργήθηκαν από τον… μετρ των ασίστ, Νικ Καλάθη, ο οποίος ιδίως στο πρώτο ημίχρονο μοίρασε τελικές πάσες με κάθε τρόπο, προσφέροντας ουσία αλλά και θέαμα. Ο Νικ αγωνίστηκε για 25:31 στο χθεσινό φιλικό, καλύπτοντας και την απουσία του Σλούκα, καταγράφοντας 11 πόντους, 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ, σε μία παραπάνω από μεστή εμφάνιση.

Οι ασίστ του Καλάθη είχαν αποδέκτη και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Οι δύο συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό συνεργάζονται πλέον με κλειστά μάτια, κάτι που φάνηκε ιδίως στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς με την Ιταλία. Ο 25χρονος φόργουορντ σημείωσε οκτώ πόντους και μάζεψε ένα ριμπάουντ στα 22 λεπτά που πάτησε το παρκέ. Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αθηναίου, πήρε 15 λεπτά συμμετοχής από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, προσφέροντας 2 πόντους, 1 ασίστ, ενώ είχε και 3 κερδισμένα φάουλ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης χρησιμοποιήθηκε για 10 λεπτά, έχοντας 2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ο Ντίνος Μήτογλου τέθηκε εκτός δωδεκάδας στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Ιταλία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.