ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για φορ από το εξωτερικό ο Παναθηναϊκός – Θέλει και Ιωαννίδη

Από το εξωτερικό θα είναι ο φορ ο οποίος θα έρθει για να πλαισιώσει τον Φεντερίκο Μακέντα. Στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο νεαρός επιθετικός, Φώτης Ιωαννίδης.

Πάει για φορ από το εξωτερικό ο Παναθηναϊκός - Θέλει και Ιωαννίδη

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει, εκτός από την ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ (Τζακ Ρόντγουελ) και την απόκτηση ενός φορ, ο οποιός προορίζεται για στήριγμα του Φεντερίκο Μακέντα στη γραμμή κρούσης.

Ο φορ που αναμένεται να έρθει θα προέρχεται από το εξωτερικό, ενώ παράλληλα, το τριφύλλι τσεκάρει και την περίπτωση του νεαρού Έλληνα επιθετικού, Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Ιωαννίδης είναι 19 ετών και αγωνίζεται στον Λεβαδειακό. Την περασμένη σεζόν καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, καταγράφοντας 19 συμμετοχές με τρία γκολ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Χαλκίδα αρέσει στους Δώνη και Νταμπίζα, οι οποίοι τον έχουν τοποθετήσει στη λίστα τους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 4.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.