ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασμα Δώνη: “Οι υπεύθυνοι μάλλον πήγαν διακοπές”

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ.

Ξέσπασμα Δώνη:

Ο Γιώργος Δώνης δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του για την κακή εικόνα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ανέφερε τα εξής στην κάμερα της Nova, μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού ματς απέναντι στην Ξάνθη:

«Θυμάμαι πως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας ήταν πέρσι με τον Παναιτωλικό. Μάλλον οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι διακοπές. Είναι ανεξήγητο να έχει παίξει η ΑΕΚ μόνο δύο παιχνίδια και ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση. Δεν το έχω ξαναδεί έτσι. Αλλη μία φορά πέρσι μας είχαν πει πως ‘αρρώστησε’ το χόρτο. Νομίζω πως εμείς και η ΑΕΚ πληρώνουμε. Μάλλον διακοπές είμαστε και δεν είναι ‘άρρωστο’ το χορτάρι. Δεν μπορείς να παίξεις σωστό ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.