ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είπε “όχι” στη Μπλάκμπερν ο Ρόντγουελ

O Τζακ Ρόντγουελ απέρριψε την πρόταση της Μπλάκμπερν για ανανεώση της συνεργασίας τους.

Είπε

Συνεχίζει να κινείται στους “ρυθμούς” του Τζακ Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός, που επιδεικνύει αρκετή υπομονή στην εν λόγω υπόθεση, καθώς η περίπτωση του 28χρονου Άγγλου αμυντικού χαφ είναι η καλύτερη δυνατή στη λίστα των πρασίνων.

Ο Ρόντγουελ θα ήθελε να παραμείνει στην Αγγλία και κυρίως στην Premier League, γι’ αυτό σύμφωνα με δημοσιεύματα απέρριψε την πρόταση της Μπλάκμπερν, η οποία έκρινε θετική την προσφορά του τη σεζόν που μας πέρασε και έκανε κρούση για να τον διατηρήσει στις τάξεις της.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι αποτελεί μία θετική ένδειξη για την κατάληξη της υπόθεσής του, καθώς η πρόταση του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι η καλύτερη δυνατή που έχει στα χέρια του.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.