Ο Γκαϊάς Ζαχίντ είναι από τους ποδοσφαιριστές που με μια κίνησή τους, μπορούν να αλλάξουν το ρου μιας φάσης, αλλά και ολόκληρου του ματς. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει αυτή τη δυνατότητα, διαθέτοντας οξυδέρκεια και ικανότητα να παράγει φάσης μέσω μίας πάσας που μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά δεν είναι…

Το κάθετο παιχνίδι έλειψε στον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν, γι’ αυτό και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Παναθηναϊκός επέμενε στην περίπτωση του Ζαχίντ.

Με την έλευσή του Ζαχίντ στην ομάδα, ο Γιώργος Δώνης ήξερε ότι πλέον είχε στα χέρια του έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να «φτιάξει» φάσεις για γκολ, μέσω της κάθετης πάσας, τροφοδοτώντας τους φορ του Παναθηναϊκού και κυρίως τον Φεντερίκο Μακέντα. Μια κίνηση απολύτως απαραίτητη, κρίνοντας ότι στα περισσότερα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα έχει απέναντί του ομάδες που θα κλείνουν τους χώρους με στόχο να μη δεχθούν γκολ.

Ο Ζαχίντ φανέρωσε τον λόγο για τον οποίον ο Δώνης επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του στο φιλικό με τη Μπεσίκτας, δίνοντας «πάρε – βάλε» μπαλιά στον Χρήστο Δώνη για το 2-2. Το έπραξε και χθες, φτιάχνοντας το δεύτερο γκολ του Μακέντα, σε μια γενικά καλή βραδιά για εκείνον, καθώς ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις, μη διστάζοντας να δοκιμάσει και εκείνος το πόδι του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου