ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Άσχημα τα νέα: Ρήξη χιαστού ο Αθηναίου

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι για τον τραυματισμού του Γιάννη Αθηναίου, με τον διεθνή γκαρντ του Παναθηναϊκού να παθαίνει ρήξη χιαστού.

Άσχημα τα νέα: Ρήξη χιαστού ο Αθηναίου

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι για τον τραυματισμού του Γιάννη Αθηναίου, με τον διεθνή γκαρντ του Παναθηναϊκού να παθαίνει ρήξη χιαστού.

Σε μια προσπάθεια ενεργητικής άμυνας, στο ματς της Ελλάδας με τη Σερβία, ο Αθηναίου γύρισε το γόνατό του.  Ο Αθηναίου αμέσως έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, με τους συμπαίκτες και το ιατρικό επιτελείο να σπεύδουν πάνω του. Ο δακρυσμένος Αθηναίου αποχώρησε για τα αποδυτήρια στην αγκαλιά των Μπουρούση και Βασιλόπουλου.

Οι εκτιμησοεις των γιατρών που επιβεβαιώνονται λόγο για ρήξη χιαστών. Ο Αθηναίου στέκεται άτυχος και θα μείνει για τουλάχιστον 5-6 μήνες έξω.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ βρέθηκε αμέσως τόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης, όσο και ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.