ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλόπουλος για Αθηναίου: “Θα είμαστε πάντα εκεί για σένα” (pic)

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και το συγκινητικό μήνυμά του για τον Γιάννη Αθηναίου.

Βασιλόπουλος για Αθηναίου:

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ο μεγάλος άτυχος της Εθνικής, καθώς υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού στη φιλική αναμέτρηση με τη Σερβία. Ο γκαρντ της γαλανόλευκης και του Παναθηναϊκού θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, έναν από τους παίκτες που δεν έχουν περάσει και λίγα όλα αυτά τα χρόνια λόγω των τραυματισμών, να στέλνει το δικό του συγκινητικό μήνυμα για τον συμπαίκτη του:

«Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω έτσι για να σε πετάξω σε μια πισίνα ρε αδερφέ… αλλά η ζωή τελικά είναι φτιαγμένη με δυσκολίες!! Όλοι θα σου πουν να μείνεις δυνατός,γιατί απλά έτσι τους έχεις μάθει..!! Δεν είναι like κ καρδούλες η ζωή, ούτε μετριέται έτσι η αγάπη.. κ εσύ έχεις αρκετή γι’ αυτο το άθλημα!.. αυτό το άθλημα που σε κάνει να πονάς κ που το κυνηγάς κάθε μέρα ώστε να γίνεις καλύτερος..άλλοι λένε ότι είναι μια δοκιμασία,άλλοι λένε η κακιά στιγμή!! Κανείς δεν ξέρει.. αυτό που ξέρω εγώ είσαι ΕΣΥ..!! Κ είμαι σίγουρος πως θα είσαι κάθε μέρα εκεί,κλεισμένος σε ενα φυσικοθεραπευτηριο και σε ένα γυμναστήριο ΜΟΝΟΣ σου για να γίνεις καλά.. αυτή είναι κύριοι η ζωή ενός πρωταθλητή. Μια ζωή, που πολλές φορές η επιτυχία μετριέται με τα σημάδια που έχεις στο κορμί σου!!δεν είναι παράσημα,ούτε απλές γρατζουνιές.. είναι πόνος!! Πόνος για κάτι που αγαπάς…!! Κ ότι αγαπάς δεν το αφήνεις ποτέ.. Γιάννη, μεινε δυνατός κι εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για σένα!»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Panagiotis Vasilopoulos (@vasilo21)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...