ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκλονιστική η συμπαράσταση των διεθνών στον Αθηναίου (pics)

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, με τον τραυματισμό του στο ματς με τη Σερβία να «σοκάρει».

Συγκλονιστική η συμπαράσταση των διεθνών στον Αθηναίου (pics)

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν και ο διεθνής γκαρντ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, μένοντας τώρα για καιρό εκτός παρκέ. Οι συμπαίκτες του, πάντως, έσπευσαν να του συμπαρασταθούν με «βροχή» από συγκινητική μηνύματα μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύσης, αφήνοντάς του υπέροχα μηνύματα.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.