ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα δεδομένα για γκαρντ στην Εθνική

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τα δεδομένα για γκαρντ στην Εθνική

Πλην δύο γκαρντ μετρά η Εθνική, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Αθηναίου, αλλά και εκείνον του Κώστα Σλούκα. Το γεγονός αυτό έχει βάλει τον Θανάση Σκουρτόπουλο και το τεχνικό επιτελείο της γαλανόλευκης στο να εξετάζουν τις επιλογές τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρώτη σκέψη του Σκουρτόπουλου αφορούσε τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο 30χρονος γκαρντ είχε μεν κοπεί πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο έχει θέσει εαυτόν διαθέσιμο σε περίπτωση που επανακληθεί. Η περίπτωση Μάντζαρη φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά τα πάντα παραμένουν ανοιχτά, καθώς εάν ο Σλούκας προλάβει το Παγκόσμιο, θα φαινόταν “άκομψο” να ξανακοπεί ο Μάντζαρης, ή να τεθεί αντ’ αυτού εκτός ο Κόνιαρης που έχει παλέψει για μια θέση στη 12άδα.

Πλην του Μάντζαρη υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε τον Μποχωρίδη, ωστόσο τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, καθώς η τελική απόφαση του Σκουρτόπουλου αναμένεται μέσα στη μέρα.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.108 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.