ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Κόπηκε” ο Μήτογλου, επιστρέφει ο Μάντζαρης

Επιστροφή Μάντζαρη, εκτός συνέχειας ο Ντίνος Μήτογλου.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Βαγγέλη Μάντζαρη στην προεπιλογή της Εθνικής, έπειτα από τους τραυματισμούς του Κώστα Σλούκα και του Γιάννη Αθηναίου. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντίνος Μήτογλου.

https://twitter.com/HellenicBF/status/1163369150384934912

Η ανακοίνωση:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί την  επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου στην δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών που θα ταξιδέψει για την Κίνα. Ο Μάντζαρης ουσιαστικά απουσίασε για τρεις μέρες από την ομάδα και επιστρέφει μετά το νέο κάλεσμα που δέχτηκε στην επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής στην οποία εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας.

Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις – Eurobank» ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...