ΜΠΑΣΚΕΤ

Φριντέτ: «Με ήθελε χρόνια ο Παναθηναϊκός, αλλά ένιωσα ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή»

Ο Τζίμερ Φριντέτ ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από το "Ελ. Βενιζέλος".

Ο Τζίμερ Φριντέτ ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από το “Ελ. Βενιζέλος”.

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να με υπογράψει εδώ και χρόνια. Αποφάσισα πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να έρθω. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα. Θα είμαι σε μία μεγάλη ομάδα και με καλό προπονητικό επιτελείο. Ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζίμερ Φριντέτ και πρόσθεσε:

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός πρόσθεσε: «Ελπίζω να κάνουμε καλή ομάδα. Ξέρω ότι είναι “τρελή” η ατμόσφαιρα στο γήπεδο με τους πιο “καυτούς” οπαδούς στην Ευρώπη. Ελπίζω να κάνουμε μία καλή χρονιά».

Για την προσαρμογή του στην Ευρώπη: «Δεν έχω παίξει στην Ευρώπη. Θέλω να είμαι καλός παίκτης και καλός συμπαίκτης. Θέλω να είμαι επιθετικός. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες. Πάντα μου άρεσε το σκοράρισμα. Αλλά, από την άλλη θέλω να προσπαθήσω και στην άμυνα και θέλω να είμαι νικητής και ηγέτης. Ανυπομονώ να κάνω προπονήσεις κάθε μέρα και να φέρω το πνεύμα νικητή στην ομάδα. Το Final 4 της Ευρωλίγκας είναι στόχος για όλες τις ομάδες. Πρέπει να δουλέψουμε και βήμα βήμα να δούμε τι θα κάνουμε».

Exit mobile version