ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράις: “Ανυπόμονος να ξεκινήσουμε”

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και ανυπόμονος δήλωσε ο Τάιρις Ράις κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Ράις:

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και ανυπόμονος δήλωσε ο Τάιρις Ράις κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Αρχικά, μίλησε για τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ ιστορικό κλαμπ, το οποίο γνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν τι εστί Παναθηναϊκός. Είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσουμε».

Για τον στόχο του με τον Παναθηναϊκό: «Όπως κάθε χρόνο στόχος μου είναι να κερδίσω! Πάντα θέλεις να παλεύεις σκληρά, να είσαι ανταγωνιστικός και να βρεθείς σε θέση να διεκδικείς τίτλους. Αυτό θέλω να κάνω και με τον Παναθηναϊκό»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το κίνητρο που απέκτησε με την επιστροφή του στην Euroleague:: «Σίγουρα! Νιώθω ότι εδώ ανήκω κι ότι είναι κάτι που αξίζω γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία από ένα τόσο ιστορικό κλαμπ, το οποίο με πίστεψε κι είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα!

Για το τι να περιμένουν από τον ίδιο οι φίλαθλοι: «Ενέργεια, οργάνωση και πνεύμα νικητή Θα παλέψω, ξέρω ότι αυτό θέλουν οι οπαδοί κι αυτό θέλω κι εγώ. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Αν μίλησε για τον Ζήση: «Ναι φυσικά! Παίξαμε μαζί την περασμένη σεζόν. Εκτιμώ την άποψη του».

Για τη νέα σεζόν: «Πρέπει να παίξουμε μαζί! Έχουμε ένα ξεχωριστό γκρουπ, πολύ καλό στην επίθεση, συνεπώς το σκοράρισμα δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς. Αλλά θα πρέπει να παίξουμε και άμυνα και να μάθουμε να παίζουμε μαζί. Αν ο καθένας βρει τον ρόλο του τότε θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.