Όσο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δε βρίσκει ομάδα που να καλύπτει τα οικονομικά «θέλω» του Παναθηναϊκού, άλλο τόσο είναι ανοικτή ακόμη και η ανανέωση.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Νιώθει ότι είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα γι αυτό και δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει κάποια πρόταση από ομάδα του Βελγίου ή της Ολλανδίας, αγορές στις οποίες «ψάχνεται» η πλευρά Χατζηγιοβάνη, που να πλησιάζει στα οικονομικά «θέλω» των «πράσινων». Βρισκόμαστε στις 19 Αυγούστου, αλλά εξέλιξη ακόμα δεν υπάρχει.

Καταλαβαίνει κανείς ότι τα πάντα είναι ανοικτά. Ακόμη και η ανανέωση συμβολαίου, αν τελικά δε βρεθεί κάποια ομάδα που να προσφέρει ένα ποσό άνω του 1 εκατομμυρίου στο «τριφύλλι» για να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής ή ένα κλαμπ που δεν καλύπτει τον παίκτη.

Αν δεν προχωρήσει μια ενδεχόμενη πώληση του παίκτη, δεν αποκλείεται ο «Χάτζη» να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ώστε να είναι στις επιλογές της ομάδας και να έχει ενεργό ρόλο. Τα πάντα είναι ανοικτά και τις επόμενες μέρες όλα θα ξεκαθαρίσουν.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου