ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: “Είναι φαβορί, αλλά μια ομάδα στη μέρα της μπορεί να σε στείλει”

Η ανάλυση του Νικ Καλάθη για την Team USA ενόψει του Παγκόσμιου στην Κίνα.

Καλάθης:

Οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη στο “TheLines.com” για την Team USA και τις πιθανότητες που έχει για την πρωτιά στο Παγκόσμιο της Κίνας:

«Δεν είναι όπως το ΝΒΑ, που έχεις μια σειρά best-of-seven. Μια ομάδα που θα είναι στην καλή της ημέρα, μπορεί να σε… στείλει οποιαδήποτε φορά! Με την μορφή που έχει τώρα η Team USA, πολλοί παίκτες δεν έχουν παίξει σε διεθνές επίπεδο. Το στυλ παιχνιδιού είναι απόλυτα διαφορετικό. Οι αποστάσεις και οι χώροι είναι διαφορετικοί, πολλές επιθέσεις γίνονται μέσα στην ρακέτα και σίγουρα το μπάσκετ είναι πιο physical. Φάσεις που μπορεί να είναι συνήθως φάουλ στο ΝΒΑ, στην Κίνα θα είναι νόμιμες.

Η Team USA δεν έχει την αφρόκρεμα των κορυφαίων παικτών της από το ΝΒΑ, αλλά προφανώς είναι ακόμα φαβορί. Έχουν ακόμα τους Τζέισον Τέιτουμ, Κέμπα Ουόκερ και πολλούς ακόμα που μπορούν να τα καταφέρουν. Δεν είναι, όμως, στην ελίτ, όπως θα ήταν, αν για παράδειγμα ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν στην ομάδα, κι είναι πολύ ενδιαφέρον να διαβάζεις το πόσοι πολλοί αποφάσισαν να αποσυρθούν. Αυτό δεν θα συμβεί στο επόμενο καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.