ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εθνική Μπάσκετ: Το πρόγραμμα και η αποστολή για το τουρνουά Atlas

Το Τουρνουά Ακρόπολις δεν ήταν το τελευταίο για την Εθνική μας ομάδα πριν από τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Εθνική Μπάσκετ: Το πρόγραμμα και η αποστολή για το τουρνουά Atlas

Το Τουρνουά Ακρόπολις δεν ήταν το τελευταίο για την Εθνική μας ομάδα πριν από τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο της Κίνας. Η γαλανόλευκη έχει μπροστά της άλλη μια φιλική πρόκληση, το τουρνουά Atlas στο Σουτσόου της Κίνας, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Σενεγάλη, Βενεζουέλα, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο, Ιορδανία, Κίνα, Δομινικανή Δημοκρατία και φυσικά η Ελλάδα, με τα ματς να διαρκούν από τις 23 μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Το τουρνουά αρχίζει την Παρασκευή (23/8) όταν η Σενεγάλη θα παίξει με τη Βενεζουέλα και η Τουρκία με το Πουέρτο Ρίκο, ενώ το Σάββατο (24/8) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία και η Κίνα τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο νικητής του πρώτου αγώνα θα παίξει με τον νικητή του δεύτερου κι ο νικητής του τρίτου με τον νικητή του τέταρτου. Με πιο απλά λόγια, η Εθνική θα παίξει στις 26/8 είτε για θέση κατάταξης, είτε σε ημιτελικό (ανάλογα με το αποτέλεσμά της απέναντι στην Ιορδανία) απέναντι στην Κίνα ή τη Δομινικανή Δημοκρατία και στις 27/8 είτε για κατάταξη, είτε στον τελικό του τουρνουά.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή για το τουρνουά θα είναι οι εξής: Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιάννης Μπουρούσης και Γιώργος Παπαγιάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...