Το Τουρνουά Ακρόπολις δεν ήταν το τελευταίο για την Εθνική μας ομάδα πριν από τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο της Κίνας. Η γαλανόλευκη έχει μπροστά της άλλη μια φιλική πρόκληση, το τουρνουά Atlas στο Σουτσόου της Κίνας, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Σενεγάλη, Βενεζουέλα, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο, Ιορδανία, Κίνα, Δομινικανή Δημοκρατία και φυσικά η Ελλάδα, με τα ματς να διαρκούν από τις 23 μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Το τουρνουά αρχίζει την Παρασκευή (23/8) όταν η Σενεγάλη θα παίξει με τη Βενεζουέλα και η Τουρκία με το Πουέρτο Ρίκο, ενώ το Σάββατο (24/8) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία και η Κίνα τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο νικητής του πρώτου αγώνα θα παίξει με τον νικητή του δεύτερου κι ο νικητής του τρίτου με τον νικητή του τέταρτου. Με πιο απλά λόγια, η Εθνική θα παίξει στις 26/8 είτε για θέση κατάταξης, είτε σε ημιτελικό (ανάλογα με το αποτέλεσμά της απέναντι στην Ιορδανία) απέναντι στην Κίνα ή τη Δομινικανή Δημοκρατία και στις 27/8 είτε για κατάταξη, είτε στον τελικό του τουρνουά.

Στην αποστολή για το τουρνουά θα είναι οι εξής: Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιάννης Μπουρούσης και Γιώργος Παπαγιάννης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου