ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρόντγουελ και το εναλλακτικό σχέδιο του Παναθηναϊκού

Τι αναμένεται να πράξουν οι πράσινοι σε περίπτωση που δεν υπάρξει deal με τον Τζακ Ρόντγουελ.

Ο Ρόντγουελ και το εναλλακτικό σχέδιο του Παναθηναϊκού

Ο Τζακ Ρόντγουελ παραμένει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να έχουν καταθέσει την τελική πρότασή τους και να περιμένουν την απάντηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Η πρόταση που κατατέθηκε είναι η καλύτερη δυνατή, σύμφωνα με τις τωρινές οικονομικές δυνατότητες των “πρασίνων”, ωστόσο ο Ρόντγουελ δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Κι όσο διατηρείται αυτή η κατάσταση, τόσο περισσότερο δημιουργείται η ανάγκη για την ύπαρξη plan b από πλευράς Παναθηναϊκού. Κάτι που ήδη συμβαίνει, με τον Νίκο Νταμπίζα να “δουλεύει” και τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν στη λίστα, ώστε να μη βρεθεί… προ εκπλήξεως εάν ο Ρόντγουελ απαντήσει αρνητικά.

Το τριφύλλι έχει ανάγκη μια προσθήκη στη θέση του αμυντικού χαφ και γι’ αυτό, εάν “ναυαγήσει” του Ρόντγουελ θα χρειαστεί να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με στοιχεία κοντά σε εκείνα του Άγγλου (ο οποίος αποτελεί την καλύτερη περίπτωση που υπάρχει στη λίστα Νταμπίζα, βάσει βιογραφικού), αλλά και ένας σέντερ μπακ ακόμη, δεδομένου του ότι ο 28χρονος θα καλύψει και τις δύο θέσεις, εάν πει το “ναι”.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.