ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Καμία υπέρβαση στο μπάτζετ για Ρόντγουελ

Το "ταβάνι" στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι συγκεκριμένο και δεν αλλάζει για καμία περίπτωση.

Παναθηναϊκός: Καμία υπέρβαση στο μπάτζετ για Ρόντγουελ

Το θέμα του Τζακ Ρόντγουελ εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού. Πάντως, οι “πράσινοι” καθιστούν σαφές ότι το μπάτζετ της ομάδας είναι συγκεκριμένο και δεν πρόκειται να αλλάξει για τον Ρόντγουελ, αλλά και για οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή.

Πλέον, μένει να φανεί πως θα κλείσει το θέμα του Ρόντγουελ, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει την τελική απάντηση του παίκτη…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.