Η αγγλική “Sun” έχει αναρτήσει θέμα που αφορά τον Γιώργο Δώνη και την πιθανότητα επιστροφής του στη Χάντερσφιλντ (ομάδα που αγωνίζεται στην Championship) ως προπονητής. Μάλιστα, στο κείμενο αναφέρονται και δηλώσεις του κόουτς του τριφυλλιού, ο οποίος τονίζει τα εξής: “Το θέμα είναι περίπλοκο γιατί έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το πρότζεκτ πηγαίνει αρκετά καλά. Δεν θα ήταν εύκολη η απόφαση. Αλλά για εμένα, το να προπονήσω σύλλογο στην Αγγλία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Ειδικά στη Χάντερσφιλντ, στην οποία έχω αγωνιστεί. Τότε δεν είχα δείξει τον καλύτερο εαυτό μου διότι ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς, αλλά ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία το να παίζεις στην Championship. Η κατηγορία αυτή συγκρίνεται με τις πρώτες κατηγορίες άλλων χωρών, διότι συμμετέχουν σύλλογοι με ιστορία”.

Όσο για το ενδεχόμενο “μετακόμισης” από την Ελλάδα στην Αγγλία για τη Χάντερσφιλντ, η οποία έχει μείνει δίχως προπονητή, έπειτα από την απόλυτη του Γιαν Σιούερτ, ο Δώνης ανέφερε: “Όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος ενός μεγάλου κλαμπ στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί διαφορετική εμπειρία για εμένα το να είμαι στην Αγγλία, γιατί αγαπώ το αγγλικό ποδόσφαιρο”.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως ο Δώνης αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ρέι Χάρφορντ στη Μπλάκμπερν, ενώ ο Στιβ Μπρους αποτέλεσε μέντορά του στη Σέφιλντ και τη Χάντερσφιλντ. Ελπίζει να αντιμετωπίσει τον παλιό του προπονητή. ¨Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω στο μέλλον ως προπονητής ομάδας της Premier League. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου