ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάντερσφιλντ καλεί Δώνη: «Δεν εξαρτάται από μένα»

Η Χάντερσφιλντ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει πως όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό.

Χάντερσφιλντ καλεί Δώνη: «Δεν εξαρτάται από μένα»

Η αγγλική “Sun” έχει αναρτήσει θέμα που αφορά τον Γιώργο Δώνη και την πιθανότητα επιστροφής του στη Χάντερσφιλντ (ομάδα που αγωνίζεται στην Championship) ως προπονητής. Μάλιστα, στο κείμενο αναφέρονται και δηλώσεις του κόουτς του τριφυλλιού, ο οποίος τονίζει τα εξής: “Το θέμα είναι περίπλοκο γιατί έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το πρότζεκτ πηγαίνει αρκετά καλά. Δεν θα ήταν εύκολη η απόφαση. Αλλά για εμένα, το να προπονήσω σύλλογο στην Αγγλία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Ειδικά στη Χάντερσφιλντ, στην οποία έχω αγωνιστεί. Τότε δεν είχα δείξει τον καλύτερο εαυτό μου διότι ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς, αλλά ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία το να παίζεις στην Championship. Η κατηγορία αυτή συγκρίνεται με τις πρώτες κατηγορίες άλλων χωρών, διότι συμμετέχουν σύλλογοι με ιστορία”.

Όσο για το ενδεχόμενο “μετακόμισης” από την Ελλάδα στην Αγγλία για τη Χάντερσφιλντ, η οποία έχει μείνει δίχως προπονητή, έπειτα από την απόλυτη του Γιαν Σιούερτ, ο Δώνης ανέφερε: “Όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος ενός μεγάλου κλαμπ στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί διαφορετική εμπειρία για εμένα το να είμαι στην Αγγλία, γιατί αγαπώ το αγγλικό ποδόσφαιρο”.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως ο Δώνης αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ρέι Χάρφορντ στη Μπλάκμπερν, ενώ ο Στιβ Μπρους αποτέλεσε μέντορά του στη Σέφιλντ και τη Χάντερσφιλντ. Ελπίζει να αντιμετωπίσει τον παλιό του προπονητή. ¨Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω στο μέλλον ως προπονητής ομάδας της Premier League. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.