ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: “Σε καμία περίπτωση δε θα άφηνα τον Παναθηναϊκό”

Ο Γιώργος Δώνης με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον Παναθηναϊκό, παρά το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ.

Δώνης:

Ο Γιώργος Δώνης με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον Παναθηναϊκό, παρά το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ.

Η αγγλική ομάδα θέλει τον Έλληνα προπονητή, όμως ο ίδιος δεν πρόκειται να αποχωρήσει, κάτι που σας έγραψε νωρίτερα το panathinaikos24.gr.

Η δήλωση

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.