ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προθεσμία μέχρι το Σάββατο σε Ρόντγουελ

Συνεχίζεται το σίριαλ του Τζακ Ρόντγουελ, με τον Νίκο Νταμπίζα να δίνει προθεσμία μέχρι το Σάββατο για την τελική απάντηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή.

Προθεσμία μέχρι το Σάββατο σε Ρόντγουελ

Μέχρι το Σάββατο (24/8) θα περιμένει ο Νίκος Νταμπίζας την οριστική απάντηση του Τζακ Ρόντγουελ. Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Άγγλος μέσος απάντησε αρνητικά μεν στην πρόταση του Παναθηναϊκού, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε νέα επικοινωνία με τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων έδωσε “αέρα” μέχρι το Σάββατο (24/8) για την τελική απάντηση του 28χρονου Άγγλου, έχοντας ήδη προετοιμαστεί σε περίπτωση που το θέμα ναυαγήσει οριστικά, κάνοντας προεργασία για τις εναλλακτικές επιλογές του τριφυλλιού στη θέση του αμυντικού χαφ.

Εάν ναυαγήσει οριστικά του Ρόντγουελ, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δύο προσθήκες, στη θέση του αμυντικού χαφ αλλά και του σέντερ μπακ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.663 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.