ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΕΡΤ σε Super League: “Δεν μεταδίδουμε το Λαμία – Παναθηναϊκός”

"Βόμβα" από την ΕΡΤ, η οποία ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να μεταδόσει το ματς του Παναθηναϊκού και άλλες δύο αναμετρήσεις της πρεμιέρας.

ΕΡΤ σε Super League:

Η ΕΡΤ ενημέρωσε τη Super League για το ότι δεν πρόκειται να μεταδώσει τις αναμετρήσεις Λαμία-Παναθηναϊκός, Άρης-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λάρισα για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1.

Σύμφωνα πάντως με τη LiveSport, η κρατική τηλεόραση προέβη σε κίνηση τακτικής για να πιέσει τη λίγκα, ώστε να διατηρήσει τέσσερις από τις πέντε ομάδες που έχουν συμβόλαιο μαζί της. Η ΕΡΤ θέλει να διατηρήσει τα δικαιώματα για τα εντός των Άρη, Ατρομήτου, Παναιτωλικού και Ξάνθης, με τη Λαμία να έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Nova.

Βέβαια επισημαίνεται ότι χωρίς τηλεοπτικά κάλυψη τα παιχνίδια της Λαμίας, του Άρη και του Ατρομήτου δεν θα έχουν VAR με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γι’ αυτό κι αναμένεται, έστω και την τελευταία στιγμή, να βρεθεί λύση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.