ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Σπουδαίες κινήσεις με Φριντέτ και Τζόνσον – Ελπίζω να τα πούμε στο Final 4”

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν μίλησε για τον Τζίμερ Φριντέτ, την προσθήκη του Ουέσλι Τζόνσον αλλά και το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο 26χρονος γκαρντ της Μακάμπι και της εθνικής Τουρκίας μίλησε στην “Πράσινη” για τη μεταγραφή του άλλοτε συμπαίκτη του, Τζίμερ Φριντέτ, αλλά και για το ρόστερ που δημιούργησαν φέτος οι πράσινοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουίλμπεκιν:

Για την μεταγραφή του Τζίμερ Φριντέτ στον Παναθηναϊκό: «Ανυπομονώ να τον δω στην Ευρωλίγκα. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τον δούμε να αγωνίζεται στην Ευρώπη, γιατί δεν έχει παίξει ξανά στο παρελθόν. Είναι ένας σπουδαίος σκόρερ και θα είναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις να παίζει στην Ευρωλίγκα».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για το σύνολο του Παναθηναϊκού: «Έκανε πολύ καλές κινήσεις με την απόκτηση του Φριντέτ και του Τζόνσον και δημιούργησε μια πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να φτάσει μακριά τη νέα σεζόν. Θα έχουν ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις μαζί του. Ελπίζω να πάμε και οι δύο καλά και να τα πούμε και στο Final Four».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.