ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: “Να έρθουν ωραία πράγματα με τον Παναθηναϊκό – Αφοσιωμένος στην ομάδα που αγαπάω”

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τη νέα χρονιά που αρχίζει, τους στόχους του Παναθηναϊκού, τις μεταγραφές, αλλά και τα όσα έγιναν με το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ.

Δώνης: “Να έρθουν ωραία πράγματα με τον Παναθηναϊκό –  Αφοσιωμένος στην ομάδα που αγαπάω”

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τη νέα χρονιά που αρχίζει, τους στόχους του Παναθηναϊκού, τις μεταγραφές, αλλά και τα όσα έγιναν με το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ.

Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε στα κανάλια Novasports, λίγο πριν από την πρεμιέρα του “τριφυλλιού” κόντρα στη Λαμία.

υγκεκριμένα, υποστήριξε ότι «Εγώ ήμουν ξεκάθαρος και απέναντι στην ομάδα μου και απέναντι στο ενδιαφέρον πως δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε ένα πρότζεκτ με το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θα επέλεγα ένα τέτοιο τάιμινγκ είτε ήμουν στον Παναθηναϊκό, είτε ήμουν σε άλλη ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ένα άλλο σταυροδρόμι, ένα σταυροδρόμι αισιοδοξίας. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που αγαπώ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 153.267 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν επέλεξα να φύγω από την ΑΕΛ δεν ήταν ο βασικός λόγος να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα. Πάντα το έβλεπα ως ένα πάτημα για να πάω στην Τσάμπιονσιπ. Είμαι γεμάτος από όλα όσα έχω ζήσει στη ζωή μου. Αυτά τα ωραία πράγματα εύχομαι να έρθουν φέτος με τον Παναθηναϊκό».

Για τη Λαμία: «Είναι παρόμοια ομάδα με πέρυσι. Μεγάλη διαφοροποίηση φυσικά, είναι η αλλαγή του προπονητή τους. Παρόλα αυτά, αν είμαστε καλοί και δυνατοί και να κάνουμε αυτά που έχουμε μάθει τότε δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για την 11άδα με Λαμία: «Έχω κάποιες σκέψεις για τη βασική 11άδα. Περίμενα να δω αν θα λύνονταν τα προβλήματα, με κάποιους τραυματισμούς. Αυτό συνέβη. Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και θα παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή 11άδα».

ΣΧΟΛΙΑ