ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το plan b του Παναθηναϊκού: Αυτοί οι παίκτες βρίσκονται στη λίστα

Οι περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα για το κέντρο της άμυνας, εάν "ναυαγήσει" του Τζακ Ρόντγουελ.

Κορυφώνονται οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα με τον Τζακ Ρόντγουελ, με στόχο να υπάρξει, ακόμη και σήμερα εάν είναι δυνατόν, η οριστική κατάληξη στην υπόθεση του 28χρονου Άγγλου αμυντικού χαφ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, σε περίπτωση που ο Ρόντγουελ πει το “ναι”, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα κοιτάξει για μία ακόμη προσθήκη στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει και εκεί. Σε περίπτωση όμως που το θέμα “ναυαγήσει”, τότε εκτός από την ανάγκη απόκτησης ενός “κόφτη” θα προστεθεί και εκείνη για σέντερ μπακ.

Σύμφωνα με τη “LiveSport”, υπάρχουν αρκετά ονόματα στη λίστα του Παναθηναϊκού για τα στόπερ, με τον Τομάς Ερτό να είναι ένα εξ αυτών. Ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι στις πρώτες προτεραιότητες του τριφυλλιού. Παράλληλα, οι πράσινοι εξετάζουν και τον Σλόμπονταν Ράικοβιτς, ο οποίος έφυγε από την Παλέρμο, αλλά το κασέ του είναι υψηλό για τα τωρινά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Πλην των Ερτό και Ράικοβιτς, στη λίστα παραμένει ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού, Βαλεντίν Ρομπέρζ, τον οποίον γνωρίζει καλά ο Δώνης από τη θητεία του στην Κύπρο, όπως και ο 30χρονος Ολλανδός, Βίτο Βόρμγκορ, ο οποίος όμως θα μείνει ελεύθερος από τη Μπραν στις 31 Δεκεμβρίου.

Exit mobile version