ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βρείτε τις διαφορές…

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για πράσινη πρεμιέρα τη μεγάλη διαφορά που εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκης δίνοντας το πρώτο στίγμα.

Βρείτε τις διαφορές...

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως από την ημέρα που ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μπορούσες ν’ αντιληφθείς συγκεκριμένα πράγματα. Το βασικότερο ήταν η λογική της και το κυρίαρχο στοιχείο της τα χαρακτηριστικά των παικτών που επέλεξε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Μια ομάδα προσαρμοσμένη στο «σήμερα» και ένα σύνολο που επιτέλους απαντούσε σε συγκεκριμένα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα πέρσι το καλοκαίρι ως προς τις δυνατότητες σε χτυπητούς τομείς (σουτ και δημιουργία πίσω από τον Καλάθη).

Ολο το άρθρο εδώ

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...