«Αρχίζει το ματς» που τραγουδούσε παλιά και ο Λουκιανός. Με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στη Λαμία κόντρα σε έναν αντίπαλο που του έχει κάνει το βίο… αβίωτο τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας μια πολύ δυσάρεστη παράδοση για το τριφύλλι.

Ενας Παναθηναϊκός ο οποίος μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται σε οικονομική και διοικητική κρίση ωστόσο ακόμη και έτσι το έχει βελτιώσει πολύ το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ο Δώνης έχει δουλέψει πολύ και έχει ανεβάσει επίπεδο αρκετά παιδιά ενώ και οι μεταγραφές που έγιναν σου δίνουν και ποιότητα αλλά και βάθος.

Θα είναι λοιπόν δεδομένα καλύτερος σε σχέση με πέρσι ο Παναθηναϊκός κι αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Και μόνο που ξεκινάει με… μηδέν βαθμούς το λες και επιτυχία, όπως βέβαια και ότι έχεις το δικαίωμα να κάνεις μεταγραφές. Σε σχέση με πέρσι πάντα όλα αυτά που λέμε παραπάνω και όχι βεβαίωςι με αυτά που δικαιούται ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος.

Το συμπέρασμα περί «άλλης ομάδας» επιβεβαιώθηκε και στην προετοιμασία με εμφατικές νίκες και εξαιρετικές εμφανίσεις όμως επειδή άλλο φιλικά κι άλλο επίσημα ο Παναθηναϊκός καλείται να το αποδείξει με το καλημέρα στη Φθιώτιδα. Να δείξει ότι είναι το αφεντικό, να πάρει το τρίποντο και να φτιάξει την ψυχολογία του εν όψει της δύσκολης συνέχειας που τουλάχιστον στην αρχή περιλαμβάνει αναμετρήσεις με αντιπάλους που πέρσι δεν κέρδισες.

Το βασικότερο απ’ όλα βέβαια είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή η κανονικότητα, να αποκτήσεις στόχους και να τελειώσει το δεν πάμε για τίποτα. Για το λόγο αυτό άλλωστε και η φετινή χρονιά είναι άκρως κομβική κυρίως στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Εκεί που είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια η οποία από τη στιγμή που είναι η μοναδική είναι και… καταδικασμένη να πετύχει.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια τέτοια μέρα. Καλή σεζόν να έχουμε και όσον αφορά την πρεμιέρα εδώ είμαστε για να ξαναπούμε μετά το ματσάκι και με την ελπίδα το πρώτο τριποντάκι αν έχει μπει στο πράσινο σακούλι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου