ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα δεδομένα για Καλαϊτζάκη

Οριστικοποιείται ο δανεισμός του νεαρού γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Νέα δεδομένα για Καλαϊτζάκη

Στη λιθουανική Νεβέζις θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Αν και ο λιθουανικός σύλλογος φάνηκε να βρίσκεται στο “χείλος” του “γκρεμού” λόγω οικονομικών προβλημάτων, οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από τα λιθουανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Νεβέζις έχει καταφέρει να βρει λύση στα προβλήματα που την ταλαιπωρούν και ετοιμάζεται να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Κάτι που ουσιαστικά… οριστικοποιεί τον προορισμό του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ο οποίος θα παίξει στη Λιθουανία για μία σεζόν ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.