ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ενθουσιασμένος με τον Παναθηναϊκό ο Μπεντίλ

Ο Μπεν Μπεντίλ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ενθουσιασμένος με τον Παναθηναϊκό ο Μπεντίλ

Ο Μπεν Μπεντίλ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Νιώθω υπέροχα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε μία τέτοια ομάδα. με τόσο μεγάλη ιστορία, σε έναν σπουδαίο σύλλογο με σπουδαίους ανθρώπους. Είμαστε ένα φοβερό σύνολο ανθρώπων που προσδοκούμε μία πολύ καλή σεζόν. Είμαι προνομιούχος που αγωνίζομαι ξανά για τον Πεδουλάκη και έχω την ευκαιρία να μάθω και άλλα πράγματα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Και πέρσι και φέτος νιώθω ευπρόσδεκτος και ανυπομονώ να ξεκινήσω την δουλειά. Αυτό που ήθελα να πω στους φιλάθλους είναι ότι θα ερχόμαστε εδώ κάθε μέρα για να δουλέψουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για σας. Θέλουμε την στήριξη σας και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε όσο ωραία περνάμε και εμείς στο παρκέ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.