ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίεση σε Ρόντγουελ, stand by ο Ερτό

Ο Παναθηναϊκός πιέζει τον Τζακ Ρόντγουελ ώστε να δώσει το συντομότερο δυνατό την τελική απάντησή του, έχοντας ως πρώτη εναλλακτική επιλογή τον Τομά Ερτό.

Πίεση σε Ρόντγουελ, stand by ο Ερτό

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος δεν έχει δώσει την οριστική απάντησή του στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” αναμένεται να πιέσουν τις καταστάσεις ώστε να ακούσουν από τον Ρόντγουελ το τελικό “ναι” ή το “όχι”, που θα τους κάνει να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους, τσεκάροντας άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τη LiveSport, ο Νίκος Νταμπίζας έχει τρέξει ήδη το εναλλακτικό του πλάνο σε περίπτωση που ο 28χρονος Άγγλος αμυντικός χαφ αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ένας εκ των βασικών στόχων του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού στο πλάνο που δεν περιλαμβάνει τον Ρόντγουελ, είναι ο 31χρονος Γάλλος, Τομά Ερτό.

Μάλιστα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει ήδη εκφραστεί θετικός στην προοπτική του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και αποτελεί μια έτοιμη λύση για τους “πράσινους”. Ωστόσο το θέμα του θα προχωρήσει μόνο όταν ακουστεί η τελική απάντηση του Ρόντγουελ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.