ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλος νικητής αυτός ο κόσμος

Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Λαμία. Ο κόσμος, όμως, ήταν ο μεγάλος νικητής κι αυτό πρέπει να διατηρηθεί.

Μεγάλος νικητής αυτός ο κόσμος

Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Λαμία. Ο κόσμος, όμως, ήταν ο μεγάλος νικητής κι αυτό πρέπει να διατηρηθεί.

Οι εποχές για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και για τον Σύλλογο γενικότερα δεν είναι οι καλύτερες. Αυτό έχει αντίκτυπο και τις τάξεις των φίλων του “τριφυλλιού”. Η πραγματικότητα είναι ότι και το οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού περνάει μια κρίση. Έχουμε ζήσει όλοι μας πολύ καλύτερες μέρες και γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στην πράσινη κερκίδα, την καλύτερη και πιο ιδιαίτερη της Ελλάδας, ήταν καλύτερους, για πολλούς λόγους.

Η δυναμική παρουσία του κόσμου στη Λαμία ήταν και το μεγάλο κέρδος. Δεν αναφερόμαστε, φυσικά, τόσο στον όγκο (άλλωστε, δεν αποτελεί και μια σπουδαία είδηση να μαζευτούν 1000 Παναθηναϊκού σε ένα πέταλο), αλλά κυρίως στον παλμό και τη διάθεση των φίλων του “τριφυλλιού”. Τέλη Αυγούστου, με 40 βαθμούς στη Λαμία, ο κόσμος ήταν εκεί. Και με φωνή από την αρχή μέχρι το τέλος, προσπάθησε να σπρώξει την ομάδα προς το θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα να μην πήγαν καλά, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά γι αυτό.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μακάρι, κάθε Κυριακή εντός και εκτός έδρας, ο κόσμος να έχει την ίδια “δίψα” για να στηρίξει τους παίκτες και τον προπονητή, ανεξάρτητα από τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν. Μακάρι, το “όπου κι αν παίζεις θα είμαι κι εγώ μαζί”, να αποδειχθεί και στην πράξη και οι φίλοι του Παναθηναϊκού να συνεχίσουν όπως στην πρεμιέρα και ακόμη καλύτερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.