Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Λαμία. Ο κόσμος, όμως, ήταν ο μεγάλος νικητής κι αυτό πρέπει να διατηρηθεί.

Οι εποχές για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και για τον Σύλλογο γενικότερα δεν είναι οι καλύτερες. Αυτό έχει αντίκτυπο και τις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού». Η πραγματικότητα είναι ότι και το οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού περνάει μια κρίση. Έχουμε ζήσει όλοι μας πολύ καλύτερες μέρες και γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στην πράσινη κερκίδα, την καλύτερη και πιο ιδιαίτερη της Ελλάδας, ήταν καλύτερους, για πολλούς λόγους.

Η δυναμική παρουσία του κόσμου στη Λαμία ήταν και το μεγάλο κέρδος. Δεν αναφερόμαστε, φυσικά, τόσο στον όγκο (άλλωστε, δεν αποτελεί και μια σπουδαία είδηση να μαζευτούν 1000 Παναθηναϊκού σε ένα πέταλο), αλλά κυρίως στον παλμό και τη διάθεση των φίλων του «τριφυλλιού». Τέλη Αυγούστου, με 40 βαθμούς στη Λαμία, ο κόσμος ήταν εκεί. Και με φωνή από την αρχή μέχρι το τέλος, προσπάθησε να σπρώξει την ομάδα προς το θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα να μην πήγαν καλά, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά γι αυτό.

Μακάρι, κάθε Κυριακή εντός και εκτός έδρας, ο κόσμος να έχει την ίδια «δίψα» για να στηρίξει τους παίκτες και τον προπονητή, ανεξάρτητα από τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν. Μακάρι, το «όπου κι αν παίζεις θα είμαι κι εγώ μαζί», να αποδειχθεί και στην πράξη και οι φίλοι του Παναθηναϊκού να συνεχίσουν όπως στην πρεμιέρα και ακόμη καλύτερα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου