ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ουάιλι: “Θα σας χαρίσω όσες περισσότερες… πτήσεις μπορώ”

Οι δηλώσεις του Τζέικομπ Ουάιλι με αφορμή τη νέα σεζόν που έρχεται. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό, το αγωνιστικό του στυλ και τους οπαδούς.

Ουάιλι:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέικομπ Ουάιλι στην “Πράσινη”:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Θα παίξω για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Νιώθω τόσο χαρούμενος από την πρώτη ημέρα που ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε μαζί μου. Είναι ένας προσωπικός στόχος να μπορέσω να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Για το αγωνιστικό του στυλ: «Θα παίζω σκληρά σε κάθε φάση! Ενέργεια, πάθος και φυσικά πολλά καρφώματα και τάπες. Θα προσπαθήσω να τους χαρίσω όσο το δυνατόν περισσότερες… πτήσεις. Είμαι με… φουλ τις μηχανές κάθε μέρα, λατρεύω αυτό που κάνω και πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει αυτό να βγαίνει στο παρκέ».

Για τους οπαδούς: «Είναι οι καλύτεροι οπαδοί στην Ευρώπη. Παίζαμε στην έδρα μας αλλά ήταν αυτοί που ακούγονταν όλη την ώρα, ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε. Νομίζω ότι ήταν μία απόδειξη για το πόσο αφοσιωμένοι είναι στην ομάδα τους».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.