ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι “κομμένοι” επηρεάζουν τις μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός έχει "εγκλωβιστεί" στο μεταγραφικό πεδίο, μην έχοντας απαλλαγεί από τα "βαριά" συμβόλαια.

Παναθηναϊκός: Οι

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει εδώ και καιρό στην τελική ευθεία του μεταγραφικού σχεδιασμού του, με πρώτο στόχο τον 28χρονο Άγγλο αμυντικό χαφ, Τζακ Ρόντγουελ. Η περίπτωσή του παραμένει στάσιμη και ο Νίκος Νταμπίζας πιέζει την πλευρά του παίκτη για να ακούσει την απάντησή του, ούτως ώστε να δει εάν θα πρέπει να προχωρήσει με τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν.

Την ίδια ώρα, οι “πράσινοι” αναζητούν και φορ, ωστόσο δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση πέραν εκείνης στα χαφ, εάν δεν φύγουν από τις πλάτες της ομάδας ορισμένα “βαριά” συμβόλαια. Πρόκειται για περιπτώσεις όπως του Μουνιέ και του Οικονόμου, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Δώνη και δεν έχουν βρει κάποια ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε παραπάνω μεταγραφές, πλην εκείνης του αμυντικού χαφ, θα πρέπει να ελαφρύνει το μπάτζετ και να εξοικονομηθούν χρήματα τα οποία αυτή τη στιγμή πηγαίνουν για τους μισθούς των “κομμένων”.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 4.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.