ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Οι πράσινες ελλείψεις, η ψυχραιμία κι ο Χατζηγιοβάνης

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο Panathinaikos24.gr για τα κενά στο ρόστερ που πρέπει να καλυφθούν, αλλά και για τη ψυχραιμία που πρέπει να επικρατήσει μετά το "στραβοπάτημα" στη Λαμία.

Οι πράσινες ελλείψεις, η ψυχραιμία κι ο Χατζηγιοβάνης

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο panathinaikos24.gr για τα κενά στο ρόστερ που πρέπει να καλυφθούν, αλλά και για τη ψυχραιμία που πρέπει να επικρατήσει μετά το “στραβοπάτημα” στη Λαμία.

Αναμφίβολα, η ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Λαμία απογοήτευσε πολύ κόσμο. Η εικόνα που είχε δείξει η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια ήταν ενθαρρυντική και άπαντες περίμεναν κάτι πολύ καλύτερο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η εμφάνιση, όμως, ήταν τέτοια που δεν στάθηκε ικανή για ένα νικηφόρο ξεκίνημα. Οι “πράσινοι” μπλόκαραν απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων, δεν είχαν την παραμικρή έμπνευση, την παραμικρή φαντασία και με εξαίρεση ένα ζωηρό μισό του πρώτου ημιχρόνου, έφυγαν από τη Λαμία παρουσιάζοντας ένα “χλωμό” πρόσωπο.

Το γράψαμε και σε προηγούμενο κείμενο. Κατανοητή η απογοήτευση όλων, ειδικά αυτών που αποφάσισαν να πάνε στη Λαμία να δώσουν το “παρών” στην κερκίδα για να ενισχύσουν την ομάδα με το “καλημέρα”. Από την άλλη, θα πρέπει να επικρατήσει και μια ψυχραιμία. Είμαστε ακόμα στην αρχή και βλέπουμε τι έγινε και σε άλλα παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Δε χρειάζεται απελπισία και φουλ απογοήτευση για δυο βαθμούς που χάθηκαν τόσο νωρίς. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια και η βελτίωση σε κάθε τομέα, προκειμένου η ομάδα να γίνεται όλο και καλύτερη και να καλύπτει τις αδυναμίες της.

Οι αδυναμίες, φυσικά, δε θα καλυφθούν μόνο με τη δουλειά και με την προσφορά των παικτών που έχουν αποκτηθεί. Αυτό θα συμβεί και με μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, έστω και τώρα. Οχι για να… γίνουν (χίλιες φορές να μην αποκτηθεί κανένας, εάν δε βρεθεί ο κατάλληλος), αλλά για την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ σε καίριες θέσεις.

Αμυντικός χαφ, επιβλητικός στόπερ και ένας ακόμη επιθετικός πίσω από τον Μακέντα, δεν έχουν αποκτηθεί, παρά το γεγονός ότι ήταν και είναι στον σχεδιασμό. Αυτό είναι ένα λάθος που πρέπει να καταγραφεί. Είδαμε τι έγινε στη Λαμία, όταν ο Ιταλός είχε ενοχλήσεις στη μέση από το “ζέσταμα”, αλλά αναγκάστηκε να παίξει διότι πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος αντικαταστάτης σε ένα υψηλό επίπεδο. Οι μέρες περνούν και οι “πράσινοι”  πρέπει να τρέξουν για να κλείσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα και να ολοκληρώσουν το ρόστερ με ποδοσφαιριστές σε θέσεις που η ομάδα δείχνει να “πονάει”.

Υ.Γ: Κάτι πρέπει να γίνει με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Αναφέραμε και σε άλλο άρθρο ότι ο νεαρός άσος δεν είναι ακόμη έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και το άλμα στο εξωτερικό. Η πιο σωστή απόφαση για τον ίδιο θα ήταν να συνεχίσει στο τριφύλλι και να εξελιχθεί σε ένα γνώριμο, γι’ αυτόν, περιβάλλον. Από την άλλη, από τη στιγμή που πρόταση που να καλύπτει την ΠΑΕ δεν έχει φτάσει στα γραφεία του “τριφυλλιού”, θα πρέπει και το κλαμπ να κάνει κάτι προκειμένου ή να ενεργοποιήσει τον ποδοσφαιριστή ξανά και να συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο ή να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ