ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδος – Δομινικανή Δημοκρατία Live Streaming

Δείτε σε Live Streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Δομινικανή Δημοκρατία!

Εθνική Ελλάδος - Δομινικανή Δημοκρατία Live Streaming

Σε ένα από τα τελευταία της τεστ ενόψει Μουντομπάσκετ, η Εθνική Ελλάδαςκοντράρεται με τη Δομινικανή Δημοκρατία (στις 14:30) για τα ημιτελικά του φιλικού τουρνουά «Atlas» στην πόλη Σουτσόου. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν έχει στη διάθεσή της για το συγκεκριμένο ματς, τον Αντώνη Κόνιαρη, που ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, αλλά και τον Κώστα Σλούκα που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα.

Στο τουρνουά συμμετέχουν συνολικά οκτώ ομάδες: Ελλάδα, Ιορδανία, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο, Σενεγάλη, Βενεζουέλα, Κίνα και Δομινικανή Δημοκρατία και οι αγώνες διεξάγονται σε δύο γήπεδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.