ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζαχίντ: “Έπαιζαν με δέκα παίκτες πίσω από τη μπάλα – Χαρούμενος για το επίσημο ντεμπούτο μου”

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ αναφέρθηκε στο τι δεν πήγε καλά στο ματς με τη Λαμία και δήλωσε χαρούμενος για το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό.

Ζαχίντ:

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο ματς με τη Λαμία, ωστόσο δεν κατάφερε να το συνδυάσει με νίκη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για την πρώτη επίσημη συμμετοχή του με τους πράσινους αλλά και για τον ρόλο του στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαχίντ:

Για το τι δεν πήγε καλά στο ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που είχε πέντε στην άμυνα. Κατάφεραν πολύ καλά να μας κρατήσουν μακριά και στην ευκαιρία που δημιούργησαν να σκοράρουν. Μετά από αυτό το γκολ δεν είχαν κάτι παραπάνω αλλά για εμάς ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε. Αυτό θα έλεγα πως ήταν το κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο δεν τα καταφέραμε καλά. Ήταν ένα δύσκολο γήπεδο και μία δύσκολη ομάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου: «Δεν είναι εύκολο να διασπάσεις άμυνες σαν αυτή. Προσπάθησαν να μας το κάνουν δύσκολο και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν. Δεν είναι εύκολο να παίξεις με μία ομάδα που αγωνίζεται με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα».

Για το εάν έπαιξε ρόλο ο κακός αγωνιστικός χώρος: «Φυσικά όταν παίζεις σε έναν αγωνιστικό χώρο με ψηλό χορτάρι και χωρίς νερό, είναι δύσκολο. Κατάφεραν να κάνουν καλά αυτό ακριβώς που ήθελαν, ενώ εμείς όχι αυτό που είχαμε στο μυαλό μας».

Για το VAR: «Δεν έχω δει αρκετές από τις φάσεις. Πήραμε ένα πέναλτι από το VAR και αυτό είναι καλό αλλά δεν ξέρω για τις υπόλοιπες περιπτώσεις».

Για το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το επίσημο ντεμπούτο μου. Το πρωτάθλημα άρχισε και περιμένω τα επόμενα ματς».

Για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό: «Μου αρέσει να προσπαθώ να φτιάχνω ευκαιρίες για μένα και για την ομάδα μου. Κάποιες φορές όμως όπως είπα και πριν είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε ομάδες που αγωνίζονται έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.