ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητείται… λύση για τους “κομμένους”

Πέρα από τα μεταγραφικά ζητήματα, ο Νίκος Νταμπίζας ασχολείται και με το θέμα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται.

Αναζητείται... λύση για τους

Η μεταγραφική ενίσχυση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας έχει να ασχοληθεί και με τα ζητήματα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη.

Μπορεί να έχουν “κοπεί” από το πράσινο ρόστερ, όμως εξακολουθούν να παραμένουν στον Παναθηναϊκό ποδοσφαιριστές με “βαριά” συμβόλαια, όπως ο Μουνιέ και ο Οικονόμου, αλλά και περιπτώσεις όπως εκείνες του Παντελάκη, του Τζανδάρη και του Στάικου.

Οι Μουνιέ και Οικονόμου εξακολουθούν να ψάχνουν σύλλογο, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, ενώ ο Πασχάλης Στάικος, αν και είχε προτάσεις, επιθυμεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να τον παραχωρήσει έναντι ενός μικρού αντιτίμου. Τέλος, ο Νώντας Παντελάκης φέρεται να έχει πρόταση από τον Βόλο, έπειτα από την αποτυχία δανεισμού του στη Ρουζελάρε.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.