ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντιδρά ο Άρης – Τι συμβαίνει με τον Μποχωρίδη

Αντιδρά ο Άρης στο ενδεχόμενο μετακίνησης του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό.

Αντιδρά ο Άρης – Τι συμβαίνει με τον Μποχωρίδη

Αντιδρά ο Άρης στο ενδεχόμενο μετακίνησης του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος, όπως αναφέρουν στη Θεσσαλονίκη, μίλησε με τον Έλληνα γκαρντ. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, του τόνισε τόνισε ότι έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους,  τη στιγμή που δεν πλήρωσε το του «buy out» μέχρι τις 20 Αυγούστου και πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Η πλευρά Μποχωρίδη, από την άλλη, υποστηρίζει ότι είναι ελεύθερος, ενώ υπάρχουν και οφειλές προς το πρόσωπό του. Κατά πάσα πιθανότητα, το θέμα θα λυθεί και ο παίκτης θα ντυθεί ξανά στα πράσινα. Σύντομα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...