ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάννης: “Έπρεπε να βρω χημεία με τα παιδιά”

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του Παγκοσμίου στην Κίνα.

Γιάννης:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα μας. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με διαφορετικά στοιχεία από μας, πιστεύω πως οι συμπαίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και στην άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω τα φιλικά που δώσαμε στην Αθήνα και στην Κίνα να είναι αρκετά για μας, ώστε πλέον να κάνουμε αυτό που πρέπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο παίζοντας σε υψηλό επίπεδο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το τουρνουά στην Κίνα ήταν σημαντικό, παίζοντας τρία ματς σε βοηθά να αποκτήσεις καλή χημεία. Τα υπόλοιπα παιδιά παίζουν μαζί εδώ και αρκετό καιρό, εγώ είχα να βρεθώ στην Εθνική δύο χρόνια και έπρεπε να βρούμε τη χημεία μας. Αντιμετωπίσαμε ομάδες που παίζουν διαφορετικό στυλ μπάσκετ, που ήταν πολύ επιθετικές και σούταραν πολλά μακρινά σουτ. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε για το στόχο μας, τους αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.551 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...