ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Δεν θα είναι κρίμα να τον χάσει τσάμπα;

Ο Παναθηναϊκός μπορεί με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει μια περήφανη πώληση αύριο - μεθαύριο, όμως αντ' αυτού κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς καν να πάρει τροφεία. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Δεν θα είναι κρίμα να τον χάσει τσάμπα;

Ο Παναθηναϊκός μπορεί με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει μια περήφανη πώληση αύριο – μεθαύριο, όμως αντ’ αυτού κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς καν να πάρει τροφεία. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Το γεγονός πως ο Χατζηγιοβάνης στα τέλη του επόμενου Μαΐου κλείνει τα 23 του χρόνια και λίγες μέρες μετά το υπάρχον συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται, αυτόματα τον κάνει να αποτελεί ευκαιρία για οποιονδήποτε σύλλογο θέλει από τώρα να του… πάρει τα μυαλά. Ελληνικό ή ξένο. Να του τάξουν μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι που σε εκείνους δε θα κοστίσει απολύτως τίποτα και ο παίκτης, πεισμωμένος και από τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, απλά να περιμένει τον χρόνο να κυλήσει.

Βέβαια, το ρίσκο για ένα παιδί 23 ετών να μείνει ένα χρόνο χωρίς ποδόσφαιρο είναι τεράστιο. Και δύσκολα μπορεί να το πάρει. Βάζει σε κίνδυνο την ίδια του την καριέρα. Όμως τεράστιο είναι το ρίσκο που παίρνει και ο Παναθηναϊκός. Ο Χατζηγιοβάνης μαζί με τον Μπουζούκη είναι τα δύο παιδιά που σε λίγα ή σε περισσότερα χρόνια μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία της ΠΑΕ με εκατομμύρια.

Ο Χατζηγιοβάνης, που σήμερα κοστολογείται με 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τον Παναθηναϊκό επειδή έκανε… μισή σεζόν καλή σεζόν, σκεφτείτε πόσο θα μπορεί να κοστολογείται σε έναν χρόνο, αν κάνει ακόμα μια καλή χρονιά. Πόσο θα ανεβάσει την τιμή του αν φανεί σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό, όπως αυτός που υπάρχει φέτος.

Κι όμως, ο Παναθηναϊκός ρισκάρει να χάσει έναν παίκτη με… τίποτα. Με μηδέν. Χωρίς καν τα τροφεία, αφού αν κλείσει τα 23 του χρόνια και φύγει μετά, οι πράσινοι δεν δικαιούνται ούτε αυτά. Θα είναι κρίμα για τον Παναθηναϊκό να χάσει έναν ποδοσφαιριστή που έβγαλε από τα σπλάχνα του, που τον ανέδειξε ο σύλλογος, που του έδωσε τα εχέγγυα για το βήμα παραπάνω, να τον χάσει εντελώς τσάμπα. Και ίσως να χρειάζεται να ρίξουν οι πράσινοι λίγο νερό στο κρασί τους προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα στην υπόθεση.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.