ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Δεν θα είναι κρίμα να τον χάσει τσάμπα;

Ο Παναθηναϊκός μπορεί με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει μια περήφανη πώληση αύριο - μεθαύριο, όμως αντ' αυτού κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς καν να πάρει τροφεία. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Δεν θα είναι κρίμα να τον χάσει τσάμπα; | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός μπορεί με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει μια περήφανη πώληση αύριο – μεθαύριο, όμως αντ’ αυτού κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς καν να πάρει τροφεία. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Το γεγονός πως ο Χατζηγιοβάνης στα τέλη του επόμενου Μαΐου κλείνει τα 23 του χρόνια και λίγες μέρες μετά το υπάρχον συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται, αυτόματα τον κάνει να αποτελεί ευκαιρία για οποιονδήποτε σύλλογο θέλει από τώρα να του… πάρει τα μυαλά. Ελληνικό ή ξένο. Να του τάξουν μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι που σε εκείνους δε θα κοστίσει απολύτως τίποτα και ο παίκτης, πεισμωμένος και από τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, απλά να περιμένει τον χρόνο να κυλήσει.

Βέβαια, το ρίσκο για ένα παιδί 23 ετών να μείνει ένα χρόνο χωρίς ποδόσφαιρο είναι τεράστιο. Και δύσκολα μπορεί να το πάρει. Βάζει σε κίνδυνο την ίδια του την καριέρα. Όμως τεράστιο είναι το ρίσκο που παίρνει και ο Παναθηναϊκός. Ο Χατζηγιοβάνης μαζί με τον Μπουζούκη είναι τα δύο παιδιά που σε λίγα ή σε περισσότερα χρόνια μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία της ΠΑΕ με εκατομμύρια.

Ο Χατζηγιοβάνης, που σήμερα κοστολογείται με 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τον Παναθηναϊκό επειδή έκανε… μισή σεζόν καλή σεζόν, σκεφτείτε πόσο θα μπορεί να κοστολογείται σε έναν χρόνο, αν κάνει ακόμα μια καλή χρονιά. Πόσο θα ανεβάσει την τιμή του αν φανεί σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό, όπως αυτός που υπάρχει φέτος.

Κι όμως, ο Παναθηναϊκός ρισκάρει να χάσει έναν παίκτη με… τίποτα. Με μηδέν. Χωρίς καν τα τροφεία, αφού αν κλείσει τα 23 του χρόνια και φύγει μετά, οι πράσινοι δεν δικαιούνται ούτε αυτά. Θα είναι κρίμα για τον Παναθηναϊκό να χάσει έναν ποδοσφαιριστή που έβγαλε από τα σπλάχνα του, που τον ανέδειξε ο σύλλογος, που του έδωσε τα εχέγγυα για το βήμα παραπάνω, να τον χάσει εντελώς τσάμπα. Και ίσως να χρειάζεται να ρίξουν οι πράσινοι λίγο νερό στο κρασί τους προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα στην υπόθεση.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close