ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από το Europa League

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Επιλογές από το Europa League

Από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (29/08) ξεχωρίζουν φυσικά οι αγώνες για τα προκριματικά του Europa League με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σλόβαν στην Τούμπα μετά την ήττα 1-0 της Μπρατισλάβας, ενώ η ΑΕΚ κυνηγά ένα θαύμα στην Τραπεζούντα μετά την ήττα με 1-3 στο ΟΑΚΑ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η interwetten. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Θα μιλήσει η Τούμπα!

Στις 20:00 στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σλόβαν, στον επαναληπτικό του 1-0 στη Μπρατισλάβα με στόχο την ανατροπή του σκορ και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος παρουσιάστηκαν άνευροι στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας την προηγούμενη Πέμπτη. Είχαν την κατοχή της μπάλας και τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα, όμως ήταν φλύαροι έξω από την αντίπαλοι περιοχή και στα τελευταία λεπτά έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν το γκολ στις καθυστερήσεις έπειτα από ατομικά λάθη των Βαρέλα και Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ ακόμη και στην ήττα του απέδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα από τους Σλοβάκους και πως με μία σοβαρή εμφάνιση απόψε μπορεί να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Την Κυριακή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε, στο ρελαντί, με 2-1 του Παναιτωλικού, με τον Φερέιρα να ξεκουράζει κάποιους κομβικούς παίκτες. Επιλογή ο άσος του ΠΑΟΚ συνδυαστικά με το Under 3.5 (σε απόδοση 1.85), καθώς οι Σλοβάκοι αναμένεται να παραταχθούν πολύ αμυντικά.

Θα ανοίξει ο ρυθμός στην Τραπεζούντα

Στις 20:30, η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την ΑΕΚ, στον επαναληπτικό του 1-3 στο ΟΑΚΑ.

Η “Ένωση” μπήκε πολύ ενθαρρυντικά στον αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης και προηγήθηκε με τον Λιβάγια μόλις στο 4ο λεπτό, όμως η συνέχεια ήταν καταστροφική. Ο Σόσα αστόχησε σε πέναλτι για τους Τούρκους στο 24’, αλλά ο Εκούμπαν βρήκε δίχτυα έπειτα από εκτελέσεις κόρνερ στο 28ο και στο 44ο λεπτό. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι και στην επανάληψη, ο Εκούμπαν ολοκλήρωσε το χατ – τρικ του στο 70’ και η ομάδα του είχε ευκαιρίες για ευρύτερη επικράτηση. Το κάκιστο κλίμα στην ΑΕΚ μετά την ήττα βγήκε και στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ξάνθη, από την οποία ηττήθηκε με 1-2 στην πρεμιέρα της Super League. Αποτέλεσμα των ηττών η απόλυση του Καρντόσο, με τον Κωστένογλου να αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα και να καθοδηγεί την ομάδα απόψε.

Η υπόθεση πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί και αυτό λογικά θα απελευθερώσει τις δύο ομάδες ώστε να παίξουν επιθετικά. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Μόλντε

Στις 20:00, στο Aker Stadion, η Μόλντε υποδέχεται την Παρτιζάν, στον επαναληπτικό του 2-1 στο Βελιγράδι.

Την προηγούμενη Πέμπτη οι Νορβηγοί προηγήθηκαν με τον Μπολί στο 44’, όμως πριν ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο οι Σέρβοι ισοφάρισαν. Ο Τόσιτς έκανε το 2-1 για την Παρτιζάν στο 84’ λεπτό και έδωσε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του ενόψει του αγώνα στο Μόλντε.

Οι γηπεδούχοι έπεσαν από την κορυφή στο εθνικό τους πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία 2-2 με την Οντ την Κυριακή, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν αγωνίστηκαν για τις εγχώριες διοργανώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Μόλντε, όπως είδαμε και με τον Άρη παίζει πολύ γρήγορα στο γήπεδό της και ο συνθετικός χλοοτάπητας δυσκολεύει τις προσπάθειες των αντιπάλων. Πολύ πιο έτοιμη αγωνιστικά η γηπεδούχος ομάδα, έχει καλές πιθανότητες νίκης και πρόκρισης. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...