ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρασινίζει ο Σένκεφελντ!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Πρασινίζει ο Σένκεφελντ!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Ο Ολλανδός στόπερ βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με το “τριφύλλι” και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει τον εκλεκτό για μια ακόμη θέση στο κέντρο της άμυνας, κάτι που είχε ζητήσει ο Γιώργος Δώνης.

Ο Σένκεφελντ, που διακρίνεται για τη δύναμη στο παιχνίδι του, ήταν εδώ και καιρό ψηλά στη λίστα της ομάδας. Το θέμα είχε κάπως “παγώσει”, λόγω και του έντονου ενδιαφέροντος από την Τουρκίαγια τον ποδοσφαιριστή, αλλά τις τελευταίες μέρες επανήλθε και οι “πράσινοι” κορύφωσαν τις επαφές τους για να τον κάνουν δικό τους.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.062 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός απροόπτου, ο 28χρονος άσος θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού και τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...