ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότε θα είναι έτοιμος ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αναμένεται να χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να είναι έτοιμος.

Τότε θα είναι έτοιμος ο Σένκεφελντ

Από χθες ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε χθες στην Αθήνα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Απο την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ο ποδοσφαιριστής ήταν ψηλά στην πράσινη λίστα και αποτελούσε διακαή πόθο των Νταμπίζα και Δώνη.

Τελικά ο γάμος μεταξύ Παναθηναϊκού και Σένκεφελντ ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σένκεφελντ φυσικά στην παρούσα φάση δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος και χρειάζονται 3-4 εβδομάδες τουλάχιστον, ώστε να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.