ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης σε παίκτες: «Όποιος μουρμουράει θα βγει απ’ το γκρουπ»

Ο Γιώργος Δώνης «γκάζωσε» τους ποδοσφαιριστές του, μιας και διέκρινε σημάδια... χαλάρωσης.

Δώνης σε παίκτες: «Όποιος μουρμουράει θα βγει απ’ το γκρουπ»

Ανέβηκαν οι τόνοι στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, μιας και ο Γιώργος Δώνης διέκρινε σημάδια… χαλάρωσης.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δώνης ανέφερε στους παίκτες του, πως όποιος δεν προσπαθήσει θα αποχωρήσει από το γκρουπ.

Αρχικα ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: «Ξέρω και σας το έχω πει πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά όλοι μαζί. Το δείξαμε και πέρυσι αυτό. Όσοι είστε εδώ, έχετε επιλεγεί να είστε σε αυτό το γκρουπ παικτών. Βρίσκεστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τεράστιες οι ευθύνες που έχετε, γιατί εκπροσωπείτε αυτή τη φανέλα. Είτε είστε στην ενδεκάδα, είτε στην αποστολή, είτε εκτός 18αδας, θέλω να τα δίνετε όλα και να προσπαθείτε για το καλύτερο. Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο και να είστε σίγουροι πως δεν θα αδικηθεί κανένας»

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί μουρμούρες και παίκτες που δεν θα δίνουν το 100%.

«Όποιος προσπαθεί και μοχθεί, θα επιλεγεί και θα αγωνιστεί. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Όποιος δεν προσπαθεί, όποιος μουρμουράει γιατί δεν παίζει, όποιος δεν είναι αυτός που πρέπει, τότε αργά ή γρήγορα θα βγει από αυτό το γκρουπ».

Τέλος αναφέρθηκε στους αρχηγούς της ομάδας λέγοντας:

«Οι εμπειρότεροι παίκτες και οι αρχηγοί πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες. Να μιλάτε στους συμπαίκτες σας, να καθοδηγείτε το διπλανό σας. Να στηρίζετε και να βοηθάτε. Οι αρχηγοί δεν είστε μόνο για τα μπόνους και τα πριμ. Έχετε και άλλες ευθύνες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.